Az Europur, s.r.o. társaság az IHAA (International Hard Anodizing Association) aktív tagja, nemzetközi szinten kapcsolódik be az alumínium anódos oxidációja területén kifejtett szaktevékenységbe. www.ihanodizing.com

certifikat ihaa 

Az Europur bevezette az ISO 9001:2015 LRQA szerinti tanúsított minőségirányítási rendszert. A repülőgépipar számára jóváhagyott beszállítók vagyunk az alumínium anódos oxidációja területén.

iso europur certifikat


A 2002-es és 2003-as évben elnyertük a Szlovák Köztársaság Gazdasági Minisztériuma által adományozott díjat – az év legjobb exportőre.

bestexport bestexport1


Társaságunk a 2016-ban díjat nyert a Trencséni kerület TOP 10-es céglistájának keretében.
A lista célja azon cégeknek a díjazása volt, melyek felelősségteljes hozzáállásukkal hozzájárulnak a szlovákiai vállalkozói környezet minőségének javításához. Ezzel a díjjal összefügg a társaság sikeres és egészséges cégként történő medializációja is. Tehát olyan cégként történő prezentálása, amellyel a kereskedés nem jelent kockázatot, képes a kötelezettségeit idejében teljesíteni, és amely cég esetében az ügyfeleknek nem kell csődeljárástól vagy felszámolástól tartaniuk.

top10 firiem europur