ISO 14001: 2015 >>

iso 14000 en

Az Europur, s.r.o. társaság az IHAA (International Hard Anodizing Association) aktív tagja, nemzetközi szinten kapcsolódik be az alumínium anódos oxidációja területén kifejtett szaktevékenységbe. www.ihanodizing.com

certifikat ihaa 

Az Europur bevezette az ISO 9001:2015 LRQA szerinti tanúsított minőségirányítási rendszert. A repülőgépipar számára jóváhagyott beszállítók vagyunk az alumínium anódos oxidációja területén.

ISO 9001:2015 >>

iso europur certifikat en


A 2002-es és 2003-as évben elnyertük a Szlovák Köztársaság Gazdasági Minisztériuma által adományozott díjat – az év legjobb exportőre.

bestexport bestexport1


Társaságunk a 2016-ban díjat nyert a Trencséni kerület TOP 10-es céglistájának keretében.
A lista célja azon cégeknek a díjazása volt, melyek felelősségteljes hozzáállásukkal hozzájárulnak a szlovákiai vállalkozói környezet minőségének javításához. Ezzel a díjjal összefügg a társaság sikeres és egészséges cégként történő medializációja is. Tehát olyan cégként történő prezentálása, amellyel a kereskedés nem jelent kockázatot, képes a kötelezettségeit idejében teljesíteni, és amely cég esetében az ügyfeleknek nem kell csődeljárástól vagy felszámolástól tartaniuk.

top10 firiem europur